Portefølje

Herunder kan du læse om de selskaber vi er investeret i. Vores involvering i virksomhederne spænder fra passiv investor til fast kontorplads et par gange om ugen. Dette afhænger fuldstændig af om vi, eller en i vores netværk, besidder de nødvendige kompetencer til at hjælpe den respektive virksomhed på det stadie de befinder sig i netop nu. Derfor sikrer vi os altid, at hvis vi ikke selv har netop de spidskompetencer som virksomhederne efterspørger, at der er en medinvestor med, som kan bidrage og assistere når nødvendigt. 

Du kan læse mere om vores investeringskriterier her

KEEPR Collective

Investeret: 2024

KEEPR hjælper brugte og frasorterede møbler og boliginteriør med at finde et hjem. Det kan være 2. sorteringsmøbler med en afvigelse i farvenuance, møbler fra tidligere kollektioner, der ikke passer ind i næste kollektions trend eller udstillingsmøbler fra showrooms med mindre brugsspor.

KEEPR har formået på kort tid at slå deres position i markedet fast og har overbevist stærke og anerkendte brands som fx Fredericia Furniture og Audi Copenhagen om at benytte deres platform.  

KEEPRs mission er at sætte flere smukke, frasorterede designmøbler i cirkulation og gøre godt design tilgængelig for endnu flere mennesker. For finder møblerne et hjem, gør de ikke kun glæde æstetisk, men også nemmere at indrette med omtanke.

Leap made by Beyond Leather

Investeret: 2023

Leap creates a sustainable leather alternative from leftover apples making a difference one apple at a time. By working with Danish juice and cider producers, Beyond Leather upcycles what would have been waste into the beautiful product Leap. The applications are many and soon products ranging from bags to upholstery and interior will be made of Leap.     

CYKOM

Investeret: 2022

CYKOM, oprindeligt kendt som ProOwnedCycling, blev stiftet i København i 2015 ud fra missionen om at tilbyde cykelfans og -motionister muligheden for at købe udstyr og tøj direkte fra de professionelle hold. Stifterne havde ved selvsyn konstateret hvor meget tøj og udstyr der hvert år gik til spilde grundet sæsonskifte – med CYKOM tog industrien et stort skridt tættere på et mere bæredygtigt forbrug.

I dag er CYKOM verdensførende i at tilbyde “pro-owned” artikler og sælger til stort set hele verden. I takt med væksten er sortimentet blevet udvidet så det nu er muligt at købe prisvenlige og udvalgte komplementære produkter. Hver dag gør CYKOM sit ypperste for at leve op til missionen: “The most complete you’ll ever feel on a bike”. 

Waitly

Investeret: 2022

Waitly skaber overblik og lethed over komplicerede processer. Beviset herfor er at Waitly i dag er Danmarks førende platform for ventelister til andelsboligforeninger.

Gennem deres SaaS løsning sikrer de gennemsigtighed for alle, der skriver sig på en venteliste, og sikrer samtidig lettere og mere professionel administration. Kort sagt samler Waitly ventelister på en digital og brugervenlig platform. 

Legacy

Investeret: 2022

Bæredygtighed er essentielt for alle virksomheder, men kan samtidig virke som et nærmest mytisk begreb der for mange virksomheder kan være svært at kvantificere og, ultimativt, gøre noget aktivt for. 

Legacy afhjælper dette ved hjælp af en softwareløsning, der gør CO2-overblikket nemt,  hvilket er afgørende for at få så mange virksomheder ombord på bæredygtighedstoget som muligt. Ved at benytte digitalisering, automatisering og design, stræber vi efter at bygge software, som løfter klimaindsatsen til nye højder for tusindvis af virksomheder. Tilføj bæredygtigheds-ekspertise og hjerte, og du har Legacy.

Bite Drink (tidl. The Syrup Co.)

Investeret: 2021

By working with more than 130 bars and restaurants in Denmark we have co-developed original and well-balanced drinks with a lower cost-per-serving than most organic and craft beverages in the industry. 

We chose to deliver flavor instead of a finished product to give more freedom to restaurants, to save packaging material, to save water from being transported, and to lower the cost for restaurants.

Go-Pen

Investeret: 2020

Our ambition is to develop safe, affordable medical devices that can help the many people for whom modern medical products today are unattainable.

The flag-ship product is the first price neutral and climate friendly insulin pen for the resource poor.

Robotto

Investeret: 2020

Saving lives. Saving nature. Our vision in Robotto is clear! We want to make the world more sustainable through robotics. With AWRA, we want to prove to the world that the technology is at a level where we can make a real impact. The increasing numbers and severity of wildfires is a deadly symptom of global warming, and one we can help diminish!

Dogley

Investeret: 2019

“Where dogs stay happy”. Dogley er hundenes svar på AirBnB. Ved hjælp af en peer-to-peer platform matches hundeejere med hundeelskere, og hundene får al den opmærksomhed de fortjener. Med mere end 35.000 medlemmer på tværs af Skandinavien er målet at blive et online community for hundeejere indeholdende alle relevante services og produkter.

Container Living

Investeret: 2019

Container Living er et koncept udviklet i samarbejde med Arkitema og en række andre rådgivere. Byggerierne opføres i shipping containere. Vi leverer boliger og erhverv i meget høj kvalitet og uden behov for dispensationer fra bygningsreglementet, dette uanset om der er tale om permanent eller midlertidig bebyggelse – bygningen er nemlig helt den samme og leveres kun i samme høje kvalitet.

Glycospot

Investeret: 2018

Our key technology is the ability to produce quick and simple screening tools based on synthetic insoluble enzyme substrates with integrated color. We produce substrates from our own materials as well as materials supplied to us by our customers.

Jeres start-up?

Investeret: TBD

Er jeres start-up på udkig efter funding? Vi er altid på udkig efter spændende projekter lavet af spændende mennesker. Så har I en god idé, forretning eller koncept, så kontakt os endelig. 

Investeringskriterier

Her kan du læse lidt om hvad vi kigger efter 

Vi investerer i start-ups og vækstvirksomheder, der søger kapital til enten at gå fra proof-of-concept til proof-of-business eller til at skalere en allerede profitabel forretning. Vi indtager gerne en aktiv rolle i de virksomheder, der opererer inden for et felt hvor vi har erfaring og kompetencer, fx indenfor digital marketing og kommerciel strategi. Branchemæssigt har vi erfaring indenfor fintech, martech, platforme & e-commerce samt ejendomme. Vi investerer også i virksomheder, hvor vi indtager en passiv rolle, under forudsætning at vi investerer sammen med øvrige investorer, der har relevante kompetencer og erfaring. Dette gør vi ofte i DanBAN (Danish Business Angels) regi, hvor vi er aktive medlemmer.

Vores investeringsbeløb afhænger meget af den konkrete virksomhed. Oftest investerer vi som en del af et syndikat, der investerer 2-4 mio. kr., men vi har foretaget investeringer på alt fra 200.000 kr. til 5 mio kr. 

Hvor der er behov indtager vi gerne en aktiv rolle og hjælper også gerne de virksomheder vi investerer i, helt ned i det praktiske. Vi kan assistere med både ledelse, kommerciel strategi og marketing. For os er det vigtigste at I som foundere har de bedst mulige forudsætninger for at lykkedes og vi investerer gerne tiden for at understøtte dette. Du kan læse mere om hvilke type opgaver vi kan hjælpe med her

Hvor aktive vi er afhænger først og fremmest af om I som founders har behov for assistance og om det I har brug for assistance til, er noget vi med god samvittighed kan påstå vi er gode til. Opfyldes disse kriterier påtager vi os gerne en aktiv rolle i form af enten bestyrelsesarbejde, advisory board eller faste tidspunkter hvor vi sidder sammen og arbejder.